Scandinox

SCANDINOX HISTORIA

Scandinox AB startades 1988 i Halmstad av Thomas Larsson. Grundidén med att arbeta som agenter för medelstora, specialiserade stålproducenter utökades under åren med egen lagerhållning i Halmstad.

Våra huvudmän tillverkar och lagerför stång, flänsar, rördelar och rör. Ett nära samarbete med våra leverantörer borgar för säkerställandet av en jämn, hög kvalitet på materialet som våra kunder kräver. Teknisk expertis från respektive leverantör står till förfogande.

Genom olika tillverkningsmetoder är vi konkurrenskraftiga för såväl långa serier som små kvantiteter.
Vi arbetar med material från enklare rostfritt till högkvalitativa kvaliteter som titan och superlegeringar. 

Industrivägen 3
30241 HALMSTAD

Tel: 035-17 99 50
Fax: 035-16 95 95
E-post: info@scandinox.se

Scandinox AB
Industrivägen 3
30241 HALMSTAD

Tfn: 035-17 99 50
Fax: 035-16 95 95
E-post: info@scandinox.se

DET HÄR ÄR SCANDINOX
Redan i vårt namn skvallras det om att vår verksamhet är på den Skandinaviska och Nordiska marknaden med rostfria produkter. I Scandinox finner våra kunder en leverantör och projektpartner som sätter den personliga kontakten i högsätet. Vårt breda sortiment av rör, rördelar, smide, flänsar och stångmaterial tillverkas av ledande producenter i Europa. För att öka tillgängligheten har vi även utrymme för lagerhållning i våra lagerlokaler. I en nära dialog med våra kunder kommer vi fram till bästa lösning både ur ekonomisk och teknisk synpunkt.